Beçelan Mahallesi'nde ikamet eden kasap Orhan Karagöz, özenle yetiştirdiği 1 tonluk tosununu satışa çıkarttı. ‘Çalo' adını verdiği bir tonluk simental cinsi boğayı Kurban Bayramı için 130 bin liraya satışa çıkarttığını ifade eden Orhan Karagöz, "Yaklaşık 15 yıldır hayvancılıkla uğraşıyorum. Bayrama sayılı günler kala 2,5 yıldır büyük özenle yetiştirdiğim ‘Çalo' adlı kurbanlık tosunumu satışa çıkarttım. Canlı ağırlığı 1 ton. İki üç tane daha var ama daha ufak. 25 -30 kilo kemik çıkar. Gerisi sade yağsız et. 130 bin liradan alıcısını bekliyoruz. 500 kadar küçükbaş hayvan da Kurban Bayramı için hazırdır. Her bütçeye uygun fiyatlar ile Kurban Bayramı için hizmete hazırım" dedi.
1 tonluk 'Çalo' alıcısını bekliyor
Hakkari'de sahibi tarafından büyük bir özenle beslenen 1 tonluk 'Çalo' adlı tosun, Kurban Bayramı nedeniyle alıcısını bekliyor
Yayınlanma :
09.06.2023 17:52
Güncelleme :
09.06.2023 17:52
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: