Bir dizi ziyaret ve programlar için kente gelen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, Bakan Gül'ü kapıda çiçeklerle karşılarken Bakan Gül, Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Giriş Salonu'nda ziyarete açılan kadın kursiyerlerin hazırladığı el emeği, göz nuru eserlerin yer aldığı sergiyi gezdi.
Başkan Büyükkılıç, Bakan Gül'e 150. Yılda 150 proje kapsamında seçim vaatlerinden birisi olan E-38 sanal pazarda yer alan 25 el sanatı branşı ile hazırlanmış 185 adet eserin bulunduğu sergi hakkında bilgiler verdi.
Bakan Gül, eserleri ilgiyle inceleyerek, “Muhteşem. El emeği, göz nuru” yorumunu yaptı. Sergi gezisinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve beraberindeki heyet ile birlikte başkanlık makamına geçti. Burada gerçekleşen ziyarette Başkan Büyükkılıç, Bakan Gül'e kentte yapılan ve yapılacak olan hizmetler ve projeler ile ilgili detaylı bilgi verdi. Bakan Gül'e ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek sözlerine başlayan Başkan Büyükkılıç, “Kayseri'mize her zaman sahip çıkan, gerçekten fiziki olarak Kayseri'mizde tüm adli yapıların yenilendiğini paylaşarak, gerek hükümetimize, gerek sizlere, gerekse Kayseri'mizdeki diğer bakanlara, huzurlarınızda cumhurbaşkanımızın olmazsa olmazı olan destekleriyle teşekkür ediyoruz” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: