AK PARTİLİ GÜNAYDIN PAZARCILARIN SESİ OLDU
AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, Perşembe Pazarı’nı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Önümüzdeki günlerde yıkılacak olan, Torbalı’nın en önemli simgelerinden Perşembe Pazarı’nın ortak bir mutabakat olmadan yıkılmasının doğru olmadığını belirten Günaydın, Pazarcı esnafının yanında olduklarını söyledi
Yayınlanma :
14.10.2021 16:41
Güncelleme :
14.10.2021 16:41


“PAZARCI DA İSTEMİYOR, VATANDAŞ DA!”
Pazar yerinin yıkılması konusunda CHP’li belediyenin keyfi karar aldığını belirten Başkan Günaydın, “Biz isterdik ki belediye gelsin pazarcı esnafını dinlesin, vatandaşı dinlesin, bölge esnafını dinlesin, ortak bir mutabakata varılsın ondan sonra harekete geçilsin. Ama görüyoruz ki böylesine hayati bir karar alırken bile CHP’li belediye maalesef keyfi davranıyor, oldu-bittiye getiriyor, ben istedim oldu diyor. Ziyaretlerimizde görüyoruz ki ne pazarcı esnafı, nede vatandaşlarımız bu kararı onaylamıyorlar” dedi.
“TORBALI’DAKİ ESERLERİ, HİZMETLERİ BULDUĞUNUZ GİBİ BIRAKIN”
CHP’li Torbalı Belediyesi’nin sürekli pazarcılarla uğraştığını belirten AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, “CHP’li belediye göreve gelir gelmez pazarcılarla uğraşmaya başladı. Birçoğunun tezgahını elinden aldı. Önce Alpkent pazarının yerini değiştirdi. Gelen tepkilere aldırış etmeden şimdi de gözünü Perşembe Pazarı’na dikmiş durumda. Belediye pazarcılardan ne istiyor anlamış değiliz. Ege Bölgesi’ne mal olmuş, tarihi ve simgesel öneme sahip Perşembe Pazarı’nı yıkmanın manası nedir. iki buçuk yıldır Torbalı’da belediye yönetiyorlar, bir Perşembe pazarı kadar hizmet etmediler. Torbalı halkı sizden zaten hizmet beklemiyor, siz de zaten görev sürenizin dolmasını bekliyorsunuz, ama bari var olan eserleri, hizmetleri bulduğunuz gibi bırakın” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: