ALİAĞALILARDAN AFETZEDELERE BÜYÜK DESTEK
Aliağalı vatandaşlar Kastamonu, Sinop, Bartın, Samsun ve Karabük illerinde meydana gelen sel felaketinden etkilenen afetzedeler için seferber oldu.
Yayınlanma :
21.08.2021 10:35
Güncelleme :
21.08.2021 10:35


Konserve, paketli gıda, su ve içecek, bebek bezi, mama, devam sütü, kıyafet, battaniye, pike, hijyenik ped, hasta bezi, kişisel temizlik ürünleri, el feneri, kafa lambası, pil, powerbank, yağmurluk ve çizme gibi birçok ürün Milletin Ekibi tarafından titizlikle paketlendi.
Aliağa Gençlik Merkezi önünde tıra nakledilen malzemeler Aliağa Kaymakamlığı ve Aliağa Belediyesi öncülüğünde afet bölgelerine ulaştırılmak üzere yola çıktı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: