CEV Kupası Play-Off Turu ilk maçında İspanyol ekibi Rio Duero'yu deplasmanda 3-1 mağlup eden Arkas Spor, rövanş maçında yarın İspanyol temsilcisini konuk edecek. Zorlu mücadele İzmir Atatürk Voleybol Spor Salonu’nda 19.00’da başlayacak. Tomislav Popovic (Sırbistan) ve Theodora Kyriopoulou (Yunanistan) hakem ikilisinin yöneteceği maçı İzmir ekibi kazandığı takdirde bir üst tura adını yazdıracak.
Karşılaşmaya dair açıklamalarda bulunan Arkas Spor Basın Sözcüsü Uğur Özden, Avrupa Kupası’nda bu sezon oynadıkları 7 maçın 7’sini de kazandıklarının altını çizerek, “Galibiyet serimizi 8 maça yükseltmek ve adımızı bir üst tura yazdırmayı hedefliyoruz. Seyircimizin desteğini bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Arkas Spor, tur için sahaya çıkıyor
CEV Kupası Play-Off Turu ilk maçında Rio Duero'yu deplasmanda 3-1 mağlup eden Arkas Spor, İspanyol temsilcisi ile yarın rövanş maçına çıkacak.
Yayınlanma :
16.01.2024 13:46
Güncelleme :
16.01.2024 13:46


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: