Atakum Hobi Bahçesi'ndeki konteynerler deprem bölgesine gönderildi
Samsun Atakum Belediyesi ve AFAD iş birliğiyle, Atakum’da hobi bahçesi olarak kullanılan 41 adet konteyner deprem bölgesine gönderildi.
Yayınlanma :
17.02.2023 16:55
Güncelleme :
17.02.2023 16:55


Samsun’un Atakum ilçesindeki Çobanlı Mahallesi’nde vatandaşların tarım ve hobi amaçlı kullandığı Atakum Belediyesi Hobi Bahçesi’nde bulunan 41 adet konteyner, AFAD’la yapılan iş birliğiyle deprem bölgesine gönderildi. Vinçler yardımıyla tek tek tırlara yüklenen konteynerler, tren yoluyla ulaşacağı deprem bölgesinde AFAD tarafından şehirlere dağıtılacak.
Bakım ve onarımları yapıldı
Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin önceki günlerde konteynerlerin deprem bölgesine taşınması konusunda AFAD yetkilileriyle yaptığı görüşmenin ardından Atakum Belediyesi ekipleri de konteynerlerin hızlıca bakım ve onarımını gerçekleştirdi. 21 metrekarelik alana sahip; içerisinde mutfak, banyo, tuvalet ve bir oda bulunan konteynerler depremzedelerin barınma sorununu çözebilmek için destek olacak.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: