Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Ova bölgesinde bulunan Gediz Pazar Yeri’ni ziyaret etti. Büyük ilgiyle karşılanan Başkan Görkem Duman, esnaf ve vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.
HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET
Her mahalleye eşit hizmet götüreceklerini vurgulayan Başkan Duman, “Seçim döneminde sizlere hizmetlerimizi adalet ve hakkaniyetle gerçekleştireceğimize dair bir söz verdik. Bu sözün arkasındayız. Bugün de o nedenle buradayım, sizlerin yanındayım. Burada bana en çok gelen istek pazar yerinin kapalı olması yönünde oldu. Bunu değerlendireceğiz. En kısa zamanda Gediz kapalı bir pazar yerine kavuşacak. Pazarcımız, vatandaşımız mağdur olmayacak. Ova bölgemiz diğer mahallelerimiz gibi hak ettiğini alacak. Buca’yı hiçbir bölgeyi, hiçbir mahalleyi ayırmadan adaletli bir yönetimle yönetmeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.
Başkan Görkem Duman’dan Ova bölgesine müjde
Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Ova bölgesine kapalı pazar yeri yapılacağının müjdesini verdi.
Yayınlanma :
13.05.2024 12:36
Güncelleme :
13.05.2024 12:36


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: