Başkan İduğ depremzede aileler ile buluştu
Serintepe ve Zafer mahallesi muhtarlarını ziyaret eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, mahallelerine yerleşen depremzedeler hakkında bilgi aldı. Serintepe Mahallesi’nde yakınlarının yanında kalan 10 depremzede aileyle de bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Yayınlanma :
06.03.2023 10:17
Güncelleme :
06.03.2023 10:17


Bornova Belediyesi olarak, mağdur durumda olan afetzedelere kapılarını sonuna kadar açtıklarını ifade eden Başkan Mustafa İduğ, “İzmir’e gelerek belediyemize müracaat eden depremzedeleri tesislerimizde ağırlıyoruz. Bunun dışında burada yakınlarının eş ve dostlarının yanına sığınanlar da var. Onların da ihtiyaçları için çalışmalar yapıyoruz. Bu konuda da bize en büyük desteği muhtarlarımız veriyor”dedi.
Depremzedelerden Başkan İduğ’a teşekkür
Bornova Belediyesi’nin depremzedeler için yaptığı yardımlar sürerken, deprem alanından da teşekkürler geliyor. Malatya’nın Çavuşoğlu Mahallesi’nde Bornova Belediyesi’nin kurduğu çadırkentte kalan bazı depremzedeler ve Mahalle Muhtarı Mürteze Ede, Başkan İduğ’u görüntülü arayarak Bornova’dan uzatılan yardım eline teşekkür etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: