8 Mart’ta kutlanan Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından haftaya yayılan etkinlikler düzenleniyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve eşi Öznur Tugay Gaziemir Ege Serbest Bölgesi'nde faaliyetlerini yürüten Hugo Boss firmasının üretim tesislerini ziyaret etti. Fabrikanın Genel Müdürü Arif Kaya ve fabrika yönetiminin karşıladığı Tugay çiftine İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Pınar Okyay da eşlik etti. İşçi kadınlarla bir araya gelen Başkan Cemil Tugay ve eşi Öznur Tugay üretim faaliyetleri ve tesisler hakkında bilgi aldı. Samimi bir ortamda geçen ziyaret ve sohbetin ardından Başkan Tugay çalışanlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Başkan Tugay emekçi kadınlarla buluştu
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ile eşi Öznur Tugay, Ege Serbest Bölgesi'nde faaliyet yürüten bir tekstil fabrikasını ziyaret ederek burada çalışan kadın işçilerle bir araya geldi.
Yayınlanma :
10.03.2025 16:39
Güncelleme :
10.03.2025 16:39
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: