Bergama Cumhur İttifakı ailesi o düğünde buluştu: Vural ailesinin mutlu günü
Ak Parti Bergama İlçe Başkan Yardımcısı Şeyhmus Vural’ın kardeşi Mehmet Vural ve Mardin Derik MHP İlçe Başkanı Bahattin Temelli’nın kızı Hamdiye Temelli görkemli bir düğün ile dünya evine girdi.
Yayınlanma :
22.08.2022 12:53
Güncelleme :
22.08.2022 12:53


Çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde; Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Bergama Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Uyar, Grup Başkan Vekili Memduh Çoban, Ak Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, MHP Bergama İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Engin, Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Demir ve Aliağa MHP İlçe Başkanı Nuray Erkünt Aydemir hazır bulundu.
Çiftin nikahını Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu kıyarken, şahitliklerini AK Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, Bergama Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın uyar ve Grup Başkan vekili Memduh Çoban yaptı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Manisa programı nedeni ile düğüne katılamayan birçok Milletvekili ve parti yöneticileri tebrik mesajlarının yanı sıra çelenkleri ile katılım sağladılar.
Genç çifte İzmir Kent Haber ailesi olarak ömür boyu mutluluklar dileriz.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: