Büyükşehir ekipleri Altınyol’da çalışmalarını sürdürüyor
Dün akşam saatlerinde Altınyol Turan bölgesinde yoğun yağışların etkisiyle dağ yamacından koparak yola düşen kaya parçaları yolu kapattı.
Yayınlanma :
14.12.2022 16:55
Güncelleme :
14.12.2022 16:55


Püskürtme beton yöntemi ile güvenlik önlemi alınacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri olası bir kaya yuvarlanmasının önüne geçmek için kaya yüzeylerini püskürtme beton ile kaplayacak. Püskürtme beton yöntemi ile alınacak güvenlik önlemi öncesinde Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı bugün kaya yüzeyinde temizlik çalışmalarına başladı. Bu çalışmalar süresince yolun bir bölümünün trafiğe kapalı olacağı bildirildi. Ayrıca sabahları kara tarafında ilave şerit uygulaması yapılamayacağı için trafik yoğunluğa yaşanabilecek. Çalışmaların üç günde tamamlanması hedefeniyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: