Çeşme'de teknelerden hırsızlık yapan zanlılar yakalandı
İzmir'in Çeşme ilçesi Yıldızburnu'nda, teknelerden hırsızlık yaptığı iddia edilen ve haklarında çok sayıda suç kaydı bulunan 2 zanlı, Konak ilçesinde çaldıkları malzemelerle birlikte yakalandı.
Yayınlanma :
11.03.2022 14:01
Güncelleme :
11.03.2022 14:14


Edinilen bilgiye göre, Çeşme ilçesi Yıldızburnu'nda bağlı olan teknelerden; iki adet tekne motoru, iki akü ve bir televizyon çalındı. Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık olayı üzerine çalışma başlatırken, hakkında çok sayıda suç kaydı bulunan İ.B.'yi yakaladı. Şüpheliyi sorgulayan ekipler, aldıkları bilgi üzerine çok sayıda suç kayıtları bulunan A.B. ve B.K.'yı da gözaltına aldı. İki kişi, İzmir'in Konak ilçesinde çaldıkları malzemelerle birlikte yakalandı. Gözaltına alınan iki kişi, emniyete götürüldü.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: