DİLAVER MUTLU MÜCADELEYİ DEĞERLENDİRDİ
Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu, 2-2 berabere kaldıkları Ankara Keçiörengücü maçının ardından yaptığı açıklamada, devre arasında iyi hamleler yaptıklarını ve maçı çevirmeyi başardıklarını söyledi.
Yayınlanma :
07.12.2021 10:13
Güncelleme :
07.12.2021 10:57


Dilaver Mutlu, “Bugün son derece çekişmeli, mücadeleci bir müsabaka oynadık. İlk yarıda öne de geçtik ama iki tane ferdi hatadan yediğimiz gollerle geriye düştük. Devre arasında iyi hamleler yaptığımızı düşünüyoruz. İkinci yarıda neredeyse tek kale maç oynadık. Son dakikalarda da olsa golü bulduk. 2-2’den sonra 3’üncü golü de bulabilirdik. Ama futbolda kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin; biz de en azından kaybetmedik. 3-4 haftadır maç kaybetmiyoruz. İnşallah iyi gidişatımızı Tuzla maçıyla da devam ettiririz“ dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: