Diyarbakır ve Şanlıurfa'da Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlükleri, 6136 SKM (Silah ve Mühimmat Ticareti) suçuyla ilgili çalışma yapıp operasyon düzenledi. Operasyonda, 1 adet AK 47 marka uzun namlulu tüfek, 1 adet Thomson marka ser atar tam otomatik tabanca, 6 adet ruhsatsız tabanca, 14 adet şarjör 690 adet değişik çaplarda fişek ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 3'ü adli makamlarca tutuklanırken, 3'ü ise emniyetten serbest bırakıldı.
Diyarbakır ve Şanlıurfa'da mühimmat ele geçirildi
Diyarbakır ve Şanlıurfa’da Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüklerinin düzenledikleri operasyonda çok sayıda mühimmat ele geçirildi. Gözaltına alınan 6 şüpheliden 3’ü tutuklandı.
Yayınlanma :
28.04.2023 13:04
Güncelleme :
28.04.2023 13:04
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: