Dayanışma Gecesi’nde buluşan Erzurum Tortumlular Derneği, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ı bağrına bastı. Büyük coşku ve meşalelerle karşılanan Başkan Sandal, “Bayraklı küçük bir Anadolu gibi. Ülkemizin her yerinden yurttaşımızla birlik ve beraberlik içinde yaşıyoruz. Bu dayanışmamızı kimse bozamaz” dedi.
MEŞALE İLE KARŞILADILAR
Bayraklı Havuz Tesisleri’nde düzenlenen etkinliğe Başkan Sandal’ın yanı sıra CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, Dernek Başkanı Ekrem Petek, siyasi parti temsilcileri ve yaklaşık 500 Erzurumlu vatandaş katıldı. Başkan Sandal’ı kapıda alkışlar ve meşalelerle karşılayan Erzurumlular renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikte vatandaşlar canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Dernek üyeleri ve yöneticileri Başkan Sandal’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.
KİMSE BU BİRLİĞİMİZİ BOZAMAYACAK
Etkinlikte konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Bayraklı küçük bir Anadolu gibi. Ülkemizin her yerinden yurttaşımızla birlik ve beraberlik içinde yaşıyoruz. Bu dayanışmamızı kimse bozamaz. Konu ülkemizin bölünmez bütünlüğü, bayrağımız ve Mustafa Kemal Atatürk olduğunda ülkemizin değerleri için bir araya gelmek ve kenetlenmekten daha kıymetli bir şey yok. Bayraklı’da bunu başardığımız için çok mutluyuz. Bu coğrafyada yaşayan hiçbir yurttaşımızın ayrısı, gayrısı yok. Bu sofralarda bir araya gelmek, derdimizi, sıkıntımızı paylaşmak çok önemli. Bizi birbirimize düşürmeye çalışanlara karşı bir arada duracağız, birlikte mücadele edeceğiz. Bu ülkede herkesin ihtiyacı olan ekmek varsa; bu ekmeği paylaşmak için omuz omuza vereceğiz. Bizim için ülkemizin her yeri birdir. Biz bu birliğimizi hiçbir koşulda bozmayacağız, kimsenin bozmasına da izin vermeyeceğiz” dedi.
Erzurumlular Başkan Sandal’ı bağrına bastı: Meşale ile karşıladılar
Dayanışma Gecesi’nde buluşan Erzurum Tortumlular Derneği, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ı bağrına bastı. Büyük coşku ve meşalelerle karşılanan Başkan Sandal, “Bayraklı küçük bir Anadolu gibi. Ülkemizin her yerinden yurttaşımızla birlik ve beraberlik içinde yaşıyoruz. Bu dayanışmamızı kimse bozamaz” dedi.
Yayınlanma :
17.11.2022 11:52
Güncelleme :
17.11.2022 11:52


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: