Düzce'de geçtiğimiz yıllarda lösemi hastalığına yakalanan ve gördüğü tedavi sonrasında hastalığı atlatan Eren Demirkaya için Galatasaraylı gençlerden anlamlı bir destek geldi. Her hafta düzenli olarak futbol oynayan Galatasaray'ın taraftar oluşumu ultrAslan'ın Düzce Üniversitesi'ndeki topluluğu, lösemili hastalığını yenen Eren Demirkaya ile bir araya geldi. Halı sahada oynadıkları futbol maçı öncesinde Eren'e atkı hediye eden gençler, mücadelenin de başlama vuruşunu Eren Demirkaya'ya yaptırarak jest yaptı.
Galatasaray'dan lösemiyi yenen Eren'e destek
Galatasaray’ın taraftar oluşumu ultrAslan’ın Düzce Üniversitesi’nde ki topluluğu, lösemi hastalığını yenen Eren Demirkaya’ya halı saha maçında başlama vuruşu yaptırarak moral verdiler.
Yayınlanma :
09.10.2021 13:05
Güncelleme :
09.10.2021 13:05
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: