Belediye Başkanı Ünal Işık, eşi Deniz Işık ile birlikte pazarı ziyaret ederek kadınların ürünlerini inceledi ve alışveriş yaptı. Başkan Işık, kadın üreticilerle sohbet ederek onların talep ve önerilerini dinledi. “Kadınların emeğine sahip çıkıyor, ekonomiye katkılarını artırmayı hedefliyoruz” diyen Başkan Işık, “Kadınların üretim gücüne destek olmak ve ekonomik hayatta daha güçlü olmaları bizim için çok önemli. Kadınların el emeği ürünlerini satışını yapmalarını ve emeklerine değer katmak amacıyla Gaziemir El Emeği ve Satış Pazarı’nı açtık. Kadınların üretimlerine destek olmak ve dayanışmamızı büyütmek için herkesi pazarımıza davet ediyorum” diye konuştu.
Gaziemir Belediyesi’nden kadınlara destek: El Emeği ve Satış Pazarı açıldı
Gaziemir Belediyesi’nin, kadınların üretim gücüne destek sağlamak amacıyla hayata geçirdiği El Emeği ve Satış Pazarı hizmete açıldı. Başkan Ünal Işık, “Kadınların emeğine sahip çıkıyor, ekonomik hayatta daha güçlü olmalarını destekliyoruz” dedi.
Yayınlanma :
26.11.2024 10:35
Güncelleme :
26.11.2024 10:35
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: