TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bucaspor 1928'de Yasin Öztekin sevinci yaşanıyor. Sarı-lacivertli formayla ligin ilk 3 maçına 11'de başlayan 36 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz hafta Ankaraspor mücadelesi için gerçekleştirilen antrenmanda ağrı hissettiği için idmanı yarıda bırakmıştı. Öztekin, tedbir amaçlı olarak da Ankaraspor maçının 18 kişilik kadrosuna dahil edilmedi.
Bu süreçte tedavisine başlanan deneyimli oyuncunun iyi olduğu ve bu haftaki antrenmanlarda yer aldığı öğrenildi. Yasin Öztekin'in, Teknik Direktör Ahmet Yıldırım'ın şans vermesi halinde Nazilli müsabakasında forma giymesi bekleniyor.
Öte yandan bu sezon sarı-lacivertli formayla 3 maça çıkan ve toplam 219 dakika süre alan Öztekin, henüz gol katkısı veremedi.
Göztepe'de Yasin Öztekin geri dönüyor
Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen antrenmanda ağrı hissettiği için idmanı yarıda bırakan Bucaspor 1928'in tecrübeli kanat oyuncusu Yasin Öztekin'in, bu hafta takımla birlikte çalıştığı öğrenildi.
Yayınlanma :
21.09.2023 12:07
Güncelleme :
21.09.2023 12:07


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: