Hatay’da 228. saatte 2 kişi sağ kurtarıldı
Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş depreminin 10. gününde Hatay’da 228. saat sonra Aynur İstanbul ve kızı Ela, İstanbul Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ekiplerince sağ olarak çıkarıldı.
Yayınlanma :
15.02.2023 17:55
Güncelleme :
15.02.2023 17:55


Cebrail Mahallesi’nde bulunan enkazda çalışma yapan JAK ve TTK ekipleri çalıştıkları enkazdan ses gelince çalışmalarına hız verdi. Enkazın altına yönelen ekipler, Aynur İstanbul ve kızı Ela İstanbul’un hayatta olduğunu belirledi. Yapılan çalışmalar sonrası anne ve kızı ekipler tarafından enkazdan çıkarıldı. Anne kızın dışarıya çıktığı anlarda etraftan mutluluk çığlıkları yükseldi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: