Alınan bilgiye göre, Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince tarihi eser kaçakçılığına yönelik yapılan araştırma ve çalışmalarda İskenderun'da durdurulan A.K.A. ve A.A.'nın araçlarında yapılan aramada; Roma, Bizans ve Helenistik döneme ait olduğu değerlendirilen bin 206 adet gümüş ve bronz sikke ele geçirildi. A.K.A. ve A.A. hakkında adli işlem yapıldı.
İskenderun'da tarihi eser kaçakçılığı operasyonu
Hatay’ın İskenderun ilçesinde Roma, Bizans ve Helenistik döneme ait olduğu değerlendirilen bin 206 adet gümüş ve bronz sikke ele geçirildi.
Yayınlanma :
18.01.2022 17:39
Güncelleme :
18.01.2022 17:39
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: