İzmir'de yükseklerde yağmur, kara döndü
İzmir’de akşam saatlerinde başlayan yağmur, kentin birçok ilçesindeki rakımı yüksek bölgelerinde gece saatlerinden itibaren yerini yoğun kar yağışına bıraktı.
Yayınlanma :
09.02.2022 09:05
Güncelleme :
09.02.2022 09:05


İzmir'de hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte akşam saatlerinde başlayan yağmur, kentin yüksek kesimlerinde yerini yoğun kar yağışına bıraktı. Kentte yağan kar, bazı bölgeleri beyaza bürürken, özellikle Bornova ilçesi Beşyol Mahallesi’nde etkili olan kar yağışı kartpostallık görüntüler oluştururdu. Menderes ilçesi Efemçukuru, Karşıyaka Yamanlar Dağı ve Bayındır ilçesinde de kar yağışı etkili oldu.
Öte yandan, İzmir ile Manisa’yı birbirine bağlayan 580 rakımlı Sabuncubeli Geçidi’nde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle, Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü karla mücadele ekipleri herhangi bir olumsuzluk yaşanması için bölgede kar küreme ve tuzlama çalışmaları gerçekleştirildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: