Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla giren Karşıyaka, TFF 3. Lig 2. Grup’ta 3’te 3 yaparak bu iddiasını güçlendirdi ve liderlik koltuğuna oturdu. Yeşil-kırmızılılarda, bu sezon bir diğer öne çıkan olay ise genç oyuncuların gösterdiği performanslar oldu. Son olarak kupa maçında müsabakaya ilk 11 başlayan genç oyunculardan 2003 doğumlu Mustafa Durgun gol atarak skor üretirken, 2004 doğumlu savunma oyuncusu Mertcan Koç, 2003 doğumlu orta saha Emre Özsarı ve 2003 doğumlu kanat oyuncusu Berat Kalkan, Bergama Belediyespor’a karşı gösterdikleri oyunla adından söz ettirmeyi başardı ve galibiyette büyük rol oynadılar.
Ferdi Burgaz ve Bilal Ceylan, lig maçlarının değişmezi
Karşıyaka’da bu sezon lig maçlarının değişilmez isimleri olan 2003 doğumlu sol bek Ferdi Burgaz 1 asist yaparken, sağ bek Bilal Ceylan ise 1 gollük katkı verdi. İki genç oyuncuda oynanan 3 lig maçında da 270’er dakika süre alırken istikrarlı bir görüntü çizmeyi başardılar.
Kaf-Kaf’ın gençleri parlıyor
TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka’nın genç oyuncuları, bu sezon gösterdikleri performanslarla dikkatleri üzerlerine çekmeyi başardı.
Yayınlanma :
29.09.2023 10:56
Güncelleme :
29.09.2023 10:56


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: