Tuzla'da saat 10.00 sıralarında meydana gelen olayda, kasasında cam elyaf yüklü 41 D 0068 plakalı Mercedes marka kamyonun sürücüsü, virajı döndüğü sırada aracın kontrolünü kaybetti. Yan yatan kamyonun kasası yola devrilirken kamyonun kupası ise askıda kaldı. Kamyon sürücüsü kazayı yara almadan atlatırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle yolda bir süreliğine trafik akışı aksadı. Öte yandan kaza esnasında kamyonun çevresinde başka bir aracın olmaması olası bir facianın önüne geçti.
Kamyonun kasası yola devrildi
İstanbul Tuzla’da virajı dönen kamyon kontrolden çıkarak yan yattı. Kamyonun kasası yola devrilirken kamyonun kupası ise askıda kaldı. Kamyon sürücüsü kazayı yara almadan atlattı.
Yayınlanma :
20.09.2021 12:36
Güncelleme :
20.09.2021 12:36
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: