İZMİR KENT HABER/ İlayda Erdoğan- Karabağlar Belediyesi Uzundere bölgesinde kontrollü geçici atık depolama alanında gerçekleşen yangınla ilgili açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada bir hafta öncede aynı bölgede bulunan bir parkta yangın çıktığını ve üst üste gerçekleşen yangınlarla ilgili soruşturma yürütüldüğünü açıkladı.
Karabağlar Belediyesi'nin açıklaması:
Uzundere bölgemizde belediyemize ait kontrollü geçici atık depolama alanımızda bugün bir yangın meydana gelmiştir. Belediye ekiplerimiz, komşu belediyelerimiz ve itfaiye ekiplerimizin desteğiyle yangın kontrol altına alınmış, soğutma çalışmalarına başlanmıştır.
Geçtiğimiz hafta içinde aynı bölgedeki başka bir parkımızda da yangın çıkmıştır. Her iki yangının çıkış nedeniyle ilgili adli ve idari soruşturma yürütülmekte olup, detaylı bilgilendirme önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Yorumlar
Kalan Karakter: