Kınık’ta "Şarkılar Bizi Söyler Biz de şarkı söyleriz" konseri yoğun ilgi gördü
Kınık Halk Eğitim Merkezi Türk Müziği Korosu "şarkılar bizi söyler, biz de şarkı söyleriz" projesi kapsamında ilk konserini verdi.
Yayınlanma :
20.01.2023 09:48
Güncelleme :
20.01.2023 09:48


Kınık Kaymakamlığı, Kınık Belediyesi ve Kınık Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen programda, Kınık Halk Eğitim Merkezi bünyesinde Müzik Öğretmeni ve Koro Şefi koordinasyonunda çalışmalarını sürdüren koristler, kulakların pasını sildi.
Konser, Kınık Kaymakamı Abdurrahman Çelebi, Kınık İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Derelioğlu, ilçe protokolü ve Kınıklı sanatseverlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.
Türk Sanat Müziğinin farklı makamlarda 15 güzide eserini seslendiren koroya, dinleyiciler konser boyunca eşlik etti.
Kültür ve Sanat etkinliklerinin ivme kazandığı ilçede büyük beğeni toplayan ‘Şarkılar bizi söyler, biz de şarkı söyler’ konseri izleyenlerden yoğun alkış aldı
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: