Konak Roman müzisyenlerle coştu: "Tüm Türkiye’de çiçekler açtıracağız"
Konak Belediyesi ile İzmir Sahne Çalışanları Derneği arasında yapılan işbirliği kapsamında Konak parklarında 50 Roman müzisyen sahne aldı. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un da katıldığı etkinliklerde Konaklılar, Roman Müzisyenlerle coştu. Batur, “Eğlenmek hepimizin hakkı. 2023’te en geç Haziran ayında çok güzel eğleneceğiz” dedi.
Yayınlanma :
26.09.2022 14:50
Güncelleme :
26.09.2022 14:50


Batur: 2023’te tüm Türkiye’de çiçekler açtıracağız
Gördüğü coşkulu kalabalık karşısında memnuniyetini ifade eden Başkan Batur, “eğlenmeyi bile bize unutturdular” diyerek böyle bir organizasyon yapmaya gerek duyduklarını söyledi. Eğlenmenin herkesin hakkı olduğunu söyleyen Başkan Batur, “Eğlenmek 2023’te daha farklı olacak inşallah. 2023’te en geç Haziran ayında çok güzel eğleneceğiz. Özellikle, Atatürkçü, çağdaş, Cumhuriyet ilkelerine bağlı bir iktidarı getireceğiz hep beraber, o yüzden hepinize büyük iş düşüyor. Mücadelemiz, dayanışmamız bundan sonra da devam edecek. Yılmadan mücadeleye devam edeceğiz. Dokuz Eylül’ü gördünüz İzmir’de. 9 Eylül nasıl kutlanırmış gösterdik, Sayın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’e de buradan çok teşekkür ediyoruz. İzmir’in dağlarında çiçekleri açtırdık. Haziran ayında 2023’te bütün Türkiye’de çiçekler açtıracağız. Katılımınız için çok teşekkür ediyorum, 29 Ekim ve diğer tüm Milli Bayramlarımızı hep böyle coşku içinde kutlayacağız. Atatürk’ten vazgeçmeyeceğiz, onun ilkelerinden vazgeçmeyeceğiz, onun için hep birlikte bu ülkeyi çocuklarımıza, torunlarımıza en güzel şekilde bırakacağız. Hepinize sevgiler saygılar sunuyorum” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: