Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde bir grup, yolu kapatıp asker eğlencesi yaptı. Etrafa aldırış etmeyen grup, sesli bir şekilde çaldıkları müzik eşliğinde oynadı. Daha sonra motosikletli iki kişi eline aldığı meşaleyi yaktı. Bir süre yolu kapatıp eğlenen grup, daha sonra ayrıldı. Grubun yolu kapatıp eğlendiği anlar bir vatandaşın cep telefonu tarafından kaydedildi.
Küçükçekmece'de yolu kapatıp asker eğlencesi yaptılar
Küçükçekmece’de, asker konvoyu yapanlar, mahalle arasında yolu kapattı. İki kişi motosiklet üzerinde eline aldığı meşale yaktı.
Yayınlanma :
28.03.2022 16:39
Güncelleme :
28.03.2022 16:39
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: