Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi verilerine göre, saat 07.23'te merkez üssü Kütahya’nın Simav ilçesinde 4.5 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Zeminden 10.37 kilometre derinlikte meydana gelen deprem, Simav’ın yanı sıra çevre ilçelerden de hissedildi.
Öte yandan, saat 07.29'da 3.9 büyüklüğünde bir artçı deprem daha meydana geldiği öğrenildi.
Kütahya Valisi Musa Işın, saat 07.23’te Simav ilçesinde meydana gelen depremle ilgili açıklama yaparak, "An itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmalarımız devam etmektedir. Tüm halkımıza geçmiş olsun" dedi.
4,6 BÜYÜKLÜĞÜNDE BİR DEPREM DAHA
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi verilerine göre; merkez üssü Kütahya'nın Simav ilçesi olan 4.6 büyüklüğünde bir deprem oldu. Saat 10.20'de zeminden 12.17 kilometre derinlikte gerçekleşen deprem, Simav'ın yanı sıra çevre ilçeler ile Bursa'da da hissedildi. Deprem kısa süreli paniğe neden olurken, ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
Yorumlar
Kalan Karakter: