Mahalleye havuz geldi: Bucalı çocuklar yüzme öğreniyor
Toplumun her kesiminin sağlık, eğitim, sanat ve spor olanaklarına ulaşması için fırsat eşitliği ilkesi ile sosyal projeler hayata geçiren Buca Belediyesi bu kez de çocukların yüzünü güldürdü. Dar gelirli yurttaşların çocukları için kurulan iki büyük portatif havuzda 6 haftada 7 bin 500 çocuk yüzme eğitimi alacak.
Yayınlanma :
09.08.2022 10:35
Güncelleme :
09.08.2022 10:35


Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ın saha gezileri esnasında birebir çocukların taleplerini dinleyerek hayata geçirdiği projelerden biri olan portatif havuzlar, kayıt aşamasından ders başlangıcına kadar çok yoğun bir taleple karşılaşıyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: