Malazgirt'te depremzedeler için yardım seferberliği devam ediyor
Muş'un Malazgirt Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Malazgirt Belediyesi elbirliğiyle depremzedeler için başlatılan yardım kampanyası tüm hızıyla devam ediyor.
Yayınlanma :
17.02.2023 16:45
Güncelleme :
17.02.2023 16:45


Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Malazgirt Kaymakamlığı ve Malazgirt Belediyesi tarafından başlatılan yardım seferberliği yoğun şekilde devam ediyor. İlçedeki spor salonunda toplanan yardım malzemeleri, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personelleri, Malazgirt Belediyesi çalışanları, jandarma, emniyet güçleri, öğretmenler ve çok sayıda gönüllü vatandaşlar tarafından tek tek paketlenerek gönderiliyor.
Yardım malzemelerinin araçlara yüklenmesi çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Göksü Bayram, depremzedeler için başlattıkları yardım kampanyasının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “Depremde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Devletimiz sayesinde tüm yaralar sarılacak inşallah” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: