Marmarisli aşçılar kazanları depremzedeler için kaynatıyor
5 yıldızlı otellerde ve restoranlarda çalışan Marmarisli aşçılar bir haftadan bu yana deprem bölgesinde depremzede vatandaşlar için yemek yapıyor. Günde ortalama 15 bin ile 30 bin arasında vatandaş yemek dağıtımından faydalanıyor.
Yayınlanma :
17.02.2023 17:35
Güncelleme :
17.02.2023 17:35


Güney Ege Marmaris Aşçılar Derneği’nden (GEMAD) 19 aşçı, 10 Şubat Cuma günü Marmaris Belediyesi’nin de desteğiyle deprem bölgesine hareket etti. Türkiye Aşçılar Federasyonu organizasyonuyla bölgeye giden aşçıların ilk durağı Hatay-İskenderun oldu. İlçede Kredi Yurtlar Kurumu bahçesine konuşlanan aşçılar burada depremden etkilenen bölge halkı için sıcak yemek çıkarmaya başladı. Mutfak malzemeleri ve erzaklarını da yanlarında götüren gönüllü aşçılar ardından Adıyaman’a geçti. GEMAD Başkanı Çetin Deniz her iki bölgede de günde ortalama 30 bin kişilik yemek hazırladıklarını belirterek “Burada yaşayan kardeşlerimize bir nebze de olsa destek olmak için geldik. Pazar gününe kadar Adıyaman’da depremzede kardeşlerimiz için yemek yapmaya devam edeceğiz. Bizlere destek veren Marmaris Belediyesi ve tüm destekçilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: