Menemen Belediyesi'nden afetzedelere psikolojik destek
Menemen Belediyesi, afet bölgesinden Menemen’e gelen depremzede çocuklar için psikolog ve uzmanlar eşliğinde özel psikolojik oyun terapileri, yetişkinler için de travma sonrası yaşanan stres bozukluklarına yönelik psikolojik destek hizmeti başlattı. Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Tüm imkânlarımızla hem afet bölgesinde hem de bölgeden ilçemize gelen depremden etkilenen vatandaşlarımız için çalışıyoruz” dedi.
Yayınlanma :
23.02.2023 10:35
Güncelleme :
23.02.2023 10:35


“BU ZOR GÜNLERİ DAYANIŞMAYLA ATLATACAĞIZ”
Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Depremin ardından tüm yurtta olduğu gibi Menemen’de de tek yürek olduk. Beden sağlığı kadar ruh sağlığı da normalleşme sürecinde çok önemli bir konu. Uzman psikologlarımız ve eğitmenlerimiz, ilçemize gelen her yaştan depremzedeyle yakından ilgilenecek. Depremin birey üzerinde bıraktığı tahribatı en aza indirmek ve kıymetli vatandaşlarımızı toplumumuza sağlıklı bir şekilde kazandırmak için imkânlarımızı seferber edeceğiz. Bu zor günleri de hep beraberce dayanışma içerisinde atlatacağız” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: