Narlıdere’den deprem bölgesi için yardım kampanyası
Narlıdere Belediyesi, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki depremin ardından yardım kampanyası başlattı. Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay’da yıkıcı etkiye sebep olan felaketin ardından harekete geçen Narlıdere Belediyesi, acil ihtiyaçları deprem bölgesine ulaştırmak için harekete geçti.
Yayınlanma :
06.02.2023 12:34
Güncelleme :
06.02.2023 12:34


YARALARI BİRLİKTE SARALIM
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde yaşanan 7,4 büyüklüğündeki depremin etkisinin büyük bir bölgeyi etkilediğine dikkat çeken Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Enkaz altındaki vatandaşlarımıza en kısa sürede ulaşılacağına inanıyoruz. Yaşadığımız bu büyük felaketin yaralarını ancak el ele vererek sarabiliriz. Biz de Narlıdere Belediyesi olarak bir yardım kampanyası başlattık. Bölgede kış şartlarının çok ağır seyrettiğini unutmayalım. Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Herkesi bu dayanışmaya ortak olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: