İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde uzun yıllar görev yapan polis memuru Basri Güneş, 25 gün önce emekli oldu. İznik'te yaşadığı evinde kalp krizi geçiren 3 çocuk babası Basri Güneş yakınlarının durumu fark etmesiyle hastaneye kaldırıldı. İlk emekli maaşını bile çekemeyen Güneş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Güneş'in vefatı "Polis Haftasına" denk gelerek yakınlarını daha da üzdü.
Polis memuru Polis Bayramı'nda hayatını kaybetti
Bursa’nın İznik ilçesinde uzun süre polis memuru olarak görev yapan ve 25 gün önce emekli olan Basri Güneş (49) "Polis Haftasında" hayatını kaybetti.
Yayınlanma :
10.04.2023 14:42
Güncelleme :
10.04.2023 14:42
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: