Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Gülsuyu ve Gülensu mahalleleri başta olmak üzere ilçe genelinde 20.00-23.00 saatleri arasında 'Huzurlu Sokak' denetimi gerçekleştirildi. Denetimler ilçe genelinde yoğun olan caddeler, park ve bahçeler, sahil bandı, kafe ve kahvehanelerde yapıldı. Çok sayıda polisin katıldığı denetimde şüpheliler tek tek kimlik kontrolünden geçirilerek üstleri aranırken, oluşturulan trafik kontrol noktalarında ise araçlar durdurularak kontrol edildi. Çalışmalar sırasında ruhsatsız pompalı tüfek ile bir miktar narkotik madde ele geçirildi. Denetim sırasında kurallara uymayanlara toplam 25 bin 729 lira para cezası kesildiği bildirildi.
Ruhsatsız tüfek ve narkotik madde ele geçirildi
İstanbul Maltepe'de 'Huzurlu Sokak' denetimi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen denetimde ruhsatsız tüfek ve narkotik madde ele geçirildi.
Yayınlanma :
02.10.2022 12:28
Güncelleme :
02.10.2022 12:28
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: