Sertab Erener’den 19 bin kişiye Bergama’da muhteşem konser
86'ncı Uluslararası Bergama Kermesi coşku ile sona erdi
Yayınlanma :
27.06.2022 11:40
Güncelleme :
27.06.2022 11:40


7 gün boyunca gece-gündüz süren etkinliklerin finalinde Asklepion Antik Tiyatro'da sahne alan Sertab Erener muhteşem bir konser verdi. Sanatçı Sertab Erener'e Parşömen’den yapılan plaket veren Başkan Hakan Koştu, kermes finalindeki muhteşem konser için teşekkür etti. 86'ncı Bergama Kermes Festivali’nde yıldızlar geçidi, 20 Haziran Pazartesi günü Melek Mosso konseri ile başladı. Gündüz birçok etkinlik, faaliyet, yerli yabancı halk oyunları gösterileri, Lunapark ve stantlar ile renklenen festivalde Kubat, Tuğba Yurt, Ahmet Şafak, Hüsnü Şenlendirici ve sürpriz bir şekilde festivale katılan ve hayranları için şarkı söyleyen Hakan Altun, Mustafa Cihat Kılıç, Öykü Gürman, Ünlü Türk Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Kozak Günü etkinliğinde Türk Halk Müziği Sanatçısı Hale Yamaner katıldı.
Sertab Erenre Asklepion'un büyüsü ile birleşti
19 bin kişinin katılımı ile Asklepion Antik Tiyatro en kalabalık konserlerinden birisine ev sahipliği yaptı. Kermes festivalinin finalinde Asklepion Antik Tiyatro'nun büyüsü, Türkçe Pop'un Sopranosu Sertab Erener ile birleşince ortaya unutulmaz anlar çıktı.
Başkan Koştu'dan herkese teşekkür
Konserin sonunda sahneye çıkan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Bergama kağıdı Parşömen'den yapılan plaketi, Sertab Erener'e verdi. Sanatçı Sertab Erener bu özel hediye için, "Sahne hayatım boyunca aldığım en özel, en anlamlı plaket" dedi.
Kermes Finali'nin muhteşem konserinde yaptığı konuşmasında Türkçe Pop'un Sopranosu Sertab Erener'e muhteşem sahnesi için teşekkür eden Başkan Koştu, "Son yılların en kalabalık en coşkulu kermes festivalini doyasıya yaşadık. Bir hafta süren festivalimizi bu akşam muhteşem bir şekilde sonlandırdık. Kermesimizi coşku ile yaşayan, bizlere iyi duygularını ileten tüm hemşehrilerime ve festivalimizin sorunsuz bir şekilde yapılmasında emeği olan herkese teşekkür ederim" dedi.
86'ncı Uluslararası Bergama Kermesi son gününde Cumhuriyet Meydanı’nda aynı saatlerde "Rehavi Sıra Gecesi" etkinliği yapıldı. Sıra gecesinde türkülerle iklim iklim dolaşma fırsatı bulan vatandaşlar, her bir türküye eşlik ettiler. Konserin sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Ferah, Rehavi Sıra Gecesi Grubu’na plaket vererek, teşekkür etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: