Akaryakıt fiyatlarına yapılan zamların ardından Denizli’de de birçok ilde olduğu gibi taksi ücretlerine zam geldi. Yeni yapılan zamla birlikte taksilerin açılış ücreti yüzde 71,42 artışla 35 TL’den 60 TL’ye yükseldi. Yeni zamlarla birlikte 0 ile 2,5 kilometre mesafede açılış ücretiyle birlikte 60 TL ödenecek olup, 0 - 30 kilometre arasındaki tarifeye de yüzde 80 zamla 10 TL’den 18 TL’ye, 30-60 kilometre arasındaki mesafeye de yüzde 78,94 artış oranıyla 9,5 TL’den 17 TL’ye yükseldi.
Taksi ücretlerine zam
Yapılan yakıt zamlarının ardından bir çok ilde olduğu gibi Denizli’de de taksi açılış, indi-bindi ve kilometre fiyatlarına zam geldi
Yayınlanma :
01.08.2023 11:55
Güncelleme :
01.08.2023 11:55
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: