Taksinin güneşliğindeki parayı çaldı: "Ailesi paramı getirirse şikayetçi olmayacağım"
İzmir'in Konak ilçesinde bir taksiye binen kadın, sürücü bagaja yöneldiği sırada güneşlikte bulunan parayı aldı. Parasının çalındığını gören taksi sürücüsü kadına rahatsız olduğunu söyleyip parasını geri isterken, o anlar araç kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Yayınlanma :
14.09.2022 13:14
Güncelleme :
14.09.2022 13:14


Hırsızlık anı ise takside bulunan araç kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde sürücünün araçtan indiği esnada kadının güneşliğe yönelip parayı alma anı yer aldı. Parası çalınan sürücünün ise kadına paranın çalındığını gördüğünü söylemesi, rahatsız olduğunu belirterek parasını istemesi, kadının ise inkar ederek karakola gitmek istediğini söylediği diyaloglar görüntülendi. Görüntülerin incelenmesinin ardından hırsızlık şüphelisi İlknur U.'nun (27) daha önce Balçova'daki binaların jeotermal bağlantılarını sökmek isterken suçüstü yakalandığı ve benzer suçlardan çok sayıda kaydı bulunduğu ortaya çıktı.
"Ailesi paramı getirirse şikayetçi olmayacağım"
Olayı anlatan taksi sürücüsü Özer Yücedağ, şüphelinin kendisi veya ailesi tarafından parasının getirilmesi halinde şikayetinden vazgeçeceğini söyledi. Yücedağ, "Bir vatandaşı almıştım taksiye. İndireceğim zaman bagaja yöneldiğimde orada bir hareketlilik olduğunu fark ettim. Baktım güneşliği indirip oradaki parayı alıyor. Ben ameliyatlı olduğum için sağa sola dönemiyorum, paramı da oraya koyuyorum. Kendisi de benim paramı aldı gitti. Ben rahatsız olduğumu, ameliyat olduğumu bildirdim kendisine. Ona rağmen bana 'Karakola gidelim. Bende para filan yok' dedi ve kaçtı gitti. Ben de rahatsız olduğum için peşinden koşturamadım. Ailesi ya da kendisi gelip benim paramı geri verirse ben kimseden şikayetçi olmayacağım. Sosyal medyada da görüntüleri gördükten sonra yardım etmek isteyen vatandaşlarımız olmuş sağ olsunlar. Ama ben kimseden yardım istemiyorum. Sadece ailesi gelip zararımı karşılasın, başka bir şey istemiyorum. Ben rahatsızlığımdan dolayı 3 sene yattım. 7 defa omurilik operasyonu geçirdim. 6-7 aydır taksiye çıkarak kendi paramı kendim kazanıyorum. Bu halde çalışarak kazandım paramı. Çalan kişinin ailesi getirip hakkımı versin yeter benim için" diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: