Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, TEM Otoyolu üzerinde şüpheli görülen tır durdurdu. Tırda narkotik köpeği Talisca ile arama yapan ekipler, köpeğin aracın torpido kısmına yoğunlaşması üzerine araçta detaylı arama başlattı. Torpidoyu söken ekipler, aracın ön göğüs boşluğu içerisinde gizlenmiş vaziyette 40 paket halinde 20 kilo 600 gram eroin ve 2 paket halinde 1 kilogram da metamfetamin maddesi ele geçirildi. Uyuşturuculara ve tıra el koyan polis ekipleri, araç sürücüsünü ise gözaltına aldı. Olay hakkında inceleme başlatıldı.
Tıra gizlenen 20 kilogram eroini Talisca buldu
Kocaeli’de Narkotik ekiplerince durdurulan bir tırın içerisinde narkotik köpeği Talisca ile yapılan aramalarda, aracın torpidosuna gizlenmiş halde 21 kilo 600 gram uyuşturucu maddesi ele geçirildi.
Yayınlanma :
10.09.2021 14:36
Güncelleme :
10.09.2021 14:36
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: