Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Türkiye, Uluslararası Deniz Seyir Yardımcıları Teşkilatı'nın (IALA) 18-21 Şubat 2025 tarihlerinde Singapur'da düzenlenen 1'inci Genel Kurul Toplantısı'nda gerçekleştirilen seçimlerde, örgütün yürütme organı olan IALA Konseyi'ne yeniden üye seçilmiştir. Türkiye'nin kurucu üyesi olduğu IALA'daki rolü ve 2006 yılından beri kesintisiz sürdürdüğü Konsey üyeliği, ülkemizin denizcilik alanındaki gelişimi kadar deniz güvenliğine ve seyrüsefer emniyetine verdiği önemin göstergesidir" denildi.
Türkiye, IALA Konseyi'ne yeniden üye seçildi
Dışişleri Bakanlığı, Uluslararası Deniz Seyir Yardımcıları Teşkilatı'nın (IALA) yürütme organı olan IALA Konseyi'ne Türkiye'nin yeniden üye seçildiğini açıkladı.
Yayınlanma :
20.02.2025 12:22
Güncelleme :
20.02.2025 12:22
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: