Yücel: Birşey değil herş ey değişir
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Adayı Deniz Yücel, Karşıyaka’da devam ettiği seçim çalışmalarında örgüt, iş insanları ve Karşıyakalılarla buluştu.
Yayınlanma :
15.04.2023 13:25
Güncelleme :
15.04.2023 13:25


‘BİR ŞEY DEĞİŞİR, HER ŞEY DEĞİŞİR’
Karşıyaka Çarşı esnafını da ziyaret eden CHP Adayı Yücel, sevgi gösterisiyle kendisini karşılayan esnafın ekonomik açıdan artık yüzünün güleceğinin müjdelerini verdi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı Cumhurbaşkanlığındaki ilk 100 günde yapacakları arasında Esnaf Bakanlığı kurulacağını, esnafın faiz borçlarının silineceğini, esnafın kira stopaj vergisinin sıfırlanacağını anlatan Yücel, “Bu ülkede her kesimin sorunu olduğunu, yeni doğan bebelerimizin bile sorunla doğduğunu biliyoruz. Esnafımız ekonomimizin can damarları ancak yandaşlarına para kazandırmaktan başka kimseyle ilgilenmeyen iktidar, sizleri kaderlerinize terk etmiş durumda. Bir şey değişir her şey değişir, size söz omuzlarınızdaki bu ağır yükü alacağız” diye konuştu. Bostanlı’da parkta karşılaştığı kadınlarla enerjisini yükselten Yücel, “Sizlerin inancı ve manevi destekleriyle başaracağız” dedi.
İLK 100 GÜNDE ESNAF VE İŞ İNSANLARINA DOKUNACAK ÇALIŞMALARI ANLATTI
Bostanlı Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği’nde (BESİAD) iş insanlarıyla bir araya gelen CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Deniz Yücel, piyasadaki yangına son verecek çalışmaların hazır olduğunu anlattı. Yücel, “Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu bugün açıkladı. İlk 100 günde tüm lüks giderleri kısarak bile önemli bir ekonomik girdi sağlanacak. Bu hepimizin evindeki yangına son vereceğiz! Çok değil ilk 100 günde Tarım ve Gıda Güvenliği Bakanlığı kurulacak, pahalılığın önüne geçmek için acil eylem planı hazırlanacak. Kamu Özel İşbirliği projelerinde “Dolar, Avro” bazlı soyguna son verilecek. Yükümlülükler TL'ye çevrilecek… Devletin ve milletimizin soyulmasına izin verilmeyecek… 418 milyar dolar bu milletin cebine konulacak… Milliyetçilik demek Türk Lirasının değerini korumaktır bunu bu topraklarda ticaret yapmaya çalışan sizler çok daha iyi biliyorsunuz. Savurganlığa son vereceğiz, israf olmayacak. İsrafı önleme Saray'dan başlayacak. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Çankaya Köşkü'ne taşınacak. 16 uçaklı bir Cumhurbaşkanı olmayacak. Devleti yöneten, israfı itibar olarak görmeyecek. Cumhurbaşkanı yaşayış tarzı itibariyle topluma örnek olacak… Bunlar bizim hepimizin hayali ama artık gerçekleşiyor. Bizler ve partiler geçicidir ama devlet bakidir. Bu yüzden sizlerin desteği çok kıymetli, hep birlikte ele ele vereceğiz, birleşe birleşe kazanacağız!” açıklamalarını yaptı.
KEMALPAŞALILARLA İFTARDA BULUŞTU
Programını CHP Kemalpaşa İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftarla tamamlayan CHP Adayı Deniz Yücel, yoğun katılımın olduğu iftar yemeğinde Kemalpaşalılarla buluştu, sohbet etti. Ramazanın bolluğu ve bereketinin dayanışmaya yansıdığı güzel buluşmada heyecanla kendisini karşılayan yüzlerce yurttaşla bir araya geldi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: